PDA Mania Myblog označen v chrome jako nebezpečný.
Přidal/a Rendi dne Prosinec 18 2022 14:47:05
Ahoj ahoj jsem opět zde a budu se to snažit řešit teď více.
V nedávné době cca před asi rokem byl web označen jako nebezpečný . A tak by mě zajímalo asi proč.
Stáhl jsem celou databázy webu k sobě do počítače a nechal ho prověřit antivirem ale nic se nestalo. Žádnej vyr nebyl nalezen.
A tak jsem si říkal že by mohl být problém někde ve scriptech běžící na tomto webu. Nechal jsem web nekolikrát prověřit na ruzných stránkách. Na většinu z nich se objevovalo share this kterej byl na tomto webu instalován.

A tak si myslím že tohle byl hlavní problém pořád někam odkazoval při načítaní webu a v pozadí toho byl share this.
Tento pochybný share jsem důsledně odstranil z tohoto webu. A tak pořád si ale nejsem jistý co by zde ještě mohlo být ale zkusím se obrátit na stránky které myblog přidali na černou listinu internetu. Pokud jste již přestali duvěřovat tomuto webu tak mě to velmi mrzí . Na internetu je to dnes hodně složité, těch podvodů je čím dál více, a je to nekončící boj . Já sám osobně tohle nedělám a nesleduji vaše hesla a nic podobného . Tyto stránky nebyli vytvořené za účelem někoho okrádat . Tyto stránky měli jinej účel . Vaše přihlašovací hesla jsou šifrovány není tudíš jasně zřetelně vidět vaše původní heslo. Když mě někdo požádá o změnu hesla já to mohu maximálně změnit v databazi nic víc. A nebo pokud máte problém se přihlásit . Můžete pomocí zapomenutého hesla vygenerovat na váš email nové a potom se pomocí něj přihlásit a po přihlášení si ho změnit.