Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada: Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Není to dlouho co jsem se na Android marketu ohlížel po aplikacích pomocí kterých se dají deformovat fotky příklad něco jako je aplikace Face Warp v javě.
Po krátké době sem našel spoustu aplikací které fungují pomocí fotoaparátu, a našel sem aplikaci Zombie Both, tato aplikace mě zaujala už jen podle náhledů které sem viděl na marketu. Aplikace s pořízené fotky obličeje dokáže totiž udělat kvalitního zombie, opravdu když sem po prvé testoval aplikaci docela mě viděsilo to co sem po vygenerováni fotky viděl aplikaci sem umísťovat nebudu jen malí náhled mé fotky.
Já zombie:
Aplikace ne jen že z vás udělá zombie ale dokonce fotku oživí v 3D a přidá zvuk .
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0 Včerá: 1 Dnes: 0 V tomto týdnu: 0 V tomto měsíci: 0 V tomto roce: 0 Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0 Včerá: 1 Dnes: 0 V tomto týdnu: 0 V tomto měsíci: 0 V tomto roce: 0 Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 0
Svátek má: Růt a Matylda
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.