Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Zdravím chtěl bych vám objasnit pár záležitostí ohledně reklamy od endora.cz kdy tuto reklamu nesmíte nijak skrývat pokud nechcete mít problémy a riskovat smazání webu použijte tento kód a vložte jej jako prostřední panel buď nahoře nebo dole a zaškrtněte políčko zobrazit na všech stránkách.
Code
<div align="center"><endora></div>
Kdysi sem si psal s adminem endory a ten mi napsal že je úplně jedno kde reklama bude ale prostě na webu být musí ok to chápu.
Ale co když se vám zobrazuje reklama příklad v tinychatu a máte tak reklamy dvakrát a chtěli by jste se příklad v určitě části webu reklamy zbavit třeba v administraci webu nebo jinde kde reklama spamuje a já myslím že zakázat to nikdo nemůže pokud reklamu máte v panelu tak naco v administraci nebo v rating systému ve fóru . Když se vám reklama zobrazuje i tam kde ji nechcete použijte tohle v php kde se reklama zobrazuje v určitých módech. Pokud ano použijte tento kód .
Code
<div style="display:none"><endora></div>
Tento kód by jste neměli používat bez výše uvedeného kódu v prostředním panelu na všech stránkách pokud nechcete přijít o svůj web. Ani by jste ho neměli používat na úplné zakrytí reklamy ale pouze v případě jaký sem popsal výše to by zakázané být nemělo . Kód na zakrytí reklamy v určitých části webu nebo módů můžete vložit do php úplně až za ?> .
Příklad zobrazující se reklama v tiny chatu jako to bylo u mě přitom panel mám přidány jak by měl a kód využívám jen tam kde se reklama zobrazuje úplně zbytečně.
JJ to znám je ale problém je s těmi odkazy hlavně když napíšu článek a vtom článku je třeba slovo "blog" tak mi do toho slova endora vloží odkaz.
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 0
Svátek má: Svatoslav
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.