Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada: Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Nevím co dodat jen že místo ikonky facebooku je žárovka samozřejmě se dá změnit za ikonku facebooku jak to mám já jedná se o chat na facebooku pomocí aplikace QIP PDA, screeny výše můžete použít jako návod k nastavení, je také nutné nastavit na webu facebook svůj nick a potvrdit ho, až to vše nastavíte i na webu následně vám půjde chat facebooku pomocí Jabberu.
Tohle nastavení se dá použít i na qipu ve vašem PC stačí přidat učet Jabber zadat Jméno facebooku něco podobného jako email tímto způsobem a password vaše heslo po vyplnění přidat účet a potom se přihlásit .
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Status ikonky
Pokud by měl někdo zájem o mé statusové ikonky tak stačí si na ploše udělat složku Skin a do ní zkopírovat tyhle ikonky názvy nijak neměňte pouze je zkopírujte a nahraďte na svém PDA jděte do složky Storage Card\Program files\QIP PDA\Skins\QIP PDA skin, a tam ty ikonky potom nahradit.
Červená ikonka: Znázorňuje offline stav Oranžová ikonka: Přihlašuji se Zelená ikonka: Sem online Modrá ikonka: Ukazuje : Neviditelný Šedá ikonka: Neautorizován
Samozřejmě je to blbost facebook nepodporuje statusy je pouze jeden status a to je zelená online stav je to škoda mohlo by se to uplatnit tak jako v ICQ IM ale toho se nikdy asi snad nedočkáme ale myslím že by to bylo fajn .
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Ahoj trochu sem upravil instalačku QIP PDA. Můžete najít pár přidaných smalíků češtinu přímo v instalačce a nové FB ikonky
Dnes 25 ledna. Sem do aplikace přidal nově přidaný skiny dají se změnit v Menu Předvolby Rozhraní . Zatím sem první člověk co tuto aplikaci má na svém pda stahujte.
Chcete mi poděkovat za vylepšeni QIP PDA klikněte na thanks
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Omlouvám se uživatelům co si zde stahovali tuto aplikaci při nahraní na web se znehodnotil její obsah nebo se při nahrávání nenahrála celá tak sem jí zazipoval ve winraru a nahrál znovu .
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Myslíš ty modré ikonky? chceš aby byli modré všechny + šeda offline když tak já ti udělám instalačku která ti je tam nahodí jinak jestli využíváš nějaký skin, řekni jaký má název nebo si je proste nahraď v Storage Card\Program files\QIP PDA\Skins\QIP PDA skin no a tam hledej obrázky žárovek všechny je musíš přepsat ty ikonky je dobře si složku vytáhnout na plochu počítače
Příspěvek: 12 Založený: 06.03.11 Bydliště: Ústecký kraj
Udělal sem si vlastní sadu ikonek Facebook chatu, třeba se někomu také budou líbit:
Popis:
Sada ikonek facebook chatu pro QIP PDA, která nahradí ve vašem skinu jabber ikony(žárovky). Stačí ve vašem PDA nakopírovat buď na kartu nebo do interní paměti(podle toho kam jste qip pda nainstalovali) obrázky z tohoto archivu do Program Files\QIP PDA\Skins a v něm do složky vámi používaného skinu.
Code
Odkazy na webu mohou vidět pouze registrovaní uživatelé
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Super když si to sem už dal tak i já sem kutil skin do qipu jak sis přál mé ikonky vypadají trošku jinak není to nic moc extra příspěvek se vztahuje k prvnímu postu tady je náhled.
Zde je ke staženi kdo by měl zájem.
Přístup odepřen ! Přihlaste se prosím pro stažení Přílohy !!
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0 Včerá: 0 Dnes: 0 V tomto týdnu: 0 V tomto měsíci: 0 V tomto roce: 0 Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0 Včerá: 0 Dnes: 0 V tomto týdnu: 0 V tomto měsíci: 0 V tomto roce: 0 Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 1
Svátek má: Heřman a Hermína
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.