Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Zdar lidi měli by jste zájem o můj save 100% ke hře GTA San Andreas. Nejsou to leda jaké savy jsou zlehka upraveny pro lepší požitek do hry. Nebudu zde popisovat co vše je dokončené můžu jen říct že úplně všechno na nejlepší pozice. Vsadím se že lepší savy nikde jinde neseženete a budete mi vděční že sem ho pro vás udělal . Save je bez jakéhokoliv oblbnutí je dohrán klasickým způsobem bez jakýchkoliv cheátů jedna věc co v save uvidíte co asi není udělaný klasickým způsobem, je sběr ustřic podkov a unikátní skoky tohle je asi nejotravnější mise jakou v této hře najdete, jinak všechny ostatní mise byli odehrané klasickým způsobem. V Savu taky najdete přidané potyčky do všech měst na některých území mimo města San Fiero, Los Santos,a Las Venturas bohužel žádný války vyprovokovat nejdou jedná se o ty malé vesničky ale ve většinu měst v San andreas můžete začít parádní válku gangů
Obsah archivu obsahuje tyto savy:
GTASAsf1.b
Tento save obsahuje 100% pozici +přidané potyčky gangů ve všech městech v San Andreas
GTASAsf2.b
Gangy pouze v Los Santos a většinu území drženo gangem Growe
GTASAsf3.b
V tomhle savu nenajdete ani jednoho člena z vašeho gangu ani žádného jiný ho.
Do přílohy sem také nově vložil statistiky uložené pozice v html můžete si je prohlédnout i zde
Pozor uložené pozice jsou bez cenzury neměli by je užívat především osoby mladší 15ti let.
Přístup odepřen ! Přihlaste se prosím pro stažení Přílohy !!
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 3
Svátek má: Lucie
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.