Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Ahoj lidi udělal sem pár desingovích úprav ve foru, také textbox kterej po najetí myši jako by zhasne a zase se rozsvítí, také sem do profilu vložil status nálady ty si můžete nastavovat v profilech následně se vám ukážou i tady ve foru, brovsery taktéž , mužete si všimnou i seo ikonek na které mužete klikat na to se mi líbí, a je toho hodně také sem zprovoznil rating hodnocení ve fóru které zde nebylo funkční chyběl sql dotaz no ale podařilo se to a funguje skvěle. Také sem do článku vložil share thys to je to co mužete vidět i zde níže ve foru jak sou v tom ty html ,bbcody, a přímí linky, najdete to v profilech, ve článcích, zde ve foru, v novinkách, a dále ve foto galeriji fotek, v downloadech boužel nemáme ale budu na tom pracovat také přibyl noví comment include to je pro komentáře z avatary všude kde je možné napsat komentář se ukáže i avatar avatary sem také desingově upravil a sami ste si již určitě spoustu lidí všimli. Klidně piště připomíny a dotazy stejně nikdo neokomentujete to je jasné ale spoléhám na Martyho ten udělá cokoli aby si zvýšil level ve svém users info panelu.
No dovol No mě se taky zhasne a rozsvítí ale akorát mobil, když bliká jak piča bliky bliky cukrbliky všecko je to super ty úpravy, škoda že je nemůžu vidět všecky...jo a hele to byl na dneska doodie žes tam byl hoďku? páč než ses vrátil tak sem už vytuhnul jako motýl emanuel
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
To jo ale já sem přišel z a hned sem udělal share this i v download kategoriji bylo to pro profesional download systém a musel sem to upravit pro kategoriji Download systém mSF naštěstím mi to tvalo asi 20 minut tak že pohoda povedlo se krom toho like to se mi líbí to tam boužel není . Hele nemám něco smazat z těch informací ve fóře zdá se mi toho moc těch informací a nevypadá to moc hezky je to takové roztáhlé ale ty smajli tady taky nefungovali ale už jdou
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
No jo ale ty topiky sou moc roztáhlé se mi zdá když dáš krátký text tak ten spodek je prázdný. Jo a dal sem ti novou hodnost na místo VIP tak si Hlavní Administrátor z možností varovat kohokoli v profilech sem udělal tabulku na to hodnocení a ještě sem tam přidal ten text pro návštěvníky že muže hlasovat jen registrovaný. Kurec jako super práce si myslím řikám ten desing je potřeba pořád něčím vylepšovat A tady zase ve fóru nefungoval ten rating systém jak sou ty ikonky jaj,
sem totiž přidal jeden include do toho a stalo se to zas nefunkční bádal sem jak magor kde muže být chyba že to zase nejde nakonec sem to našel smazal to a už to zase funguje super sem rád že je všechno funkční jak má zase sem stáhl novou zálohu webu protože toho bylo těch úprav za jeden týden až moc
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 0
Svátek má: Albert
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.