15-11-2010 04:00 |
Uživatelský panel | Upravil/a
Rendi 26-06-2012 10:39
|
Rendi Testér Hlavní administrátor
Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Nálada:
Sad
Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
|
Rád bych vám představil jeden z mích vylepšení uživatelského panelu. Určitě by ocenilo spoustu lidí můj výtvor a určitě by se i spousty lidem hodilo zatím dodávám jen náhled panelu a kdyby byl zájem o tento super panel stačí mi napsat sem do diskuze a já to když tak nahraji na svůj web
Co v panelu můžete najít můžete najít statistiky příspěvků, hodnocení, vylepšená administrace, z možností rychlé reakce na jakoukoliv kategorii.
Tento panel umí i blahopřát k narozeninám
Zabrání hack webu
Rychlá změna vzhledu
Tento panel obsahuje spoustu vychytávek více toho potom můžete vidět v samotném webu když panel nahrajete a kdyby měl opravdu někdo zájem dodám i návod na zprovoznění
Když tak okomentujte
|
|
|
|
|
|
|
|
25-12-2010 04:10 |
RE:
Uživatelský panel |
catrs Uživatel Nováček
Příspěvek: 7
Založený: 29.06.10
|
Zdar, je možné stáhnout ten panel, nebo není k mání..... |
|
|
|
|
|
11-01-2011 01:16 |
RE:
Uživatelský panel |
catrs Uživatel Nováček
|
Zdar, nějak se mi nevede s tím info panelem. Vypádá že panel fuguje, ale nad ním mi to dělá neplechu. www.filipka333.cz Mohl by si pomoci ... |
|
|
|
|
|
11-01-2011 07:27 |
RE:
Uživatelský panel |
catrs Uživatel Nováček
|
jo dělal jsem to podle návodu, když budeš mít čas, tak na to mrkni, moc by mi to pomohlo. |
|
|
|
|
|
|
|
14-01-2011 07:05 |
RE:
Uživatelský panel |
catrs Uživatel Nováček
|
Tak se nepovedlo. Nakopíroval jsem users_info_panel do users_info_panel a nestalo se nic jel starý panel co jsem tam měl. Pak jsem do maincore.php podle návodu nakopíroval Theme Switcher. Po obnovení se web nenačetl jen to psalo nějakou chybu. maincore jsem vrátil do původního stavu a web jede. Tak nevim ..... |
|
|
|
|
|