Příspěvek: 12 Založený: 06.03.11 Bydliště: Ústecký kraj
U nejnovějších Windows Mobile 6.5 jsem narazil na ten problém, že se mi v některých programech(např. v HiCalc) nezobrazoval kalendář pro vložení data, když jsem tapnul na tlačítko pro vložení data, tak to prostě nic neudělalo. Pátral sem tedy všemožně po internetu a nakonec jsem na xda-developers našel o tomto problému zmínku:
HTC přidává v posledních WM 6.5.x do registrů klíč v:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Commctrl\CustomDateT imeCtrl] = \windows\htcDTP.dll
když smažete tento klíč, kalendář pro vkládání data bude u všech programů fungovat.
A smazáním tohoto registru se problém s nezobrazováním kalendáře opravdu odstranil
Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Jelikoz pouzivam Energy Dinik Glass z 27.1 tak stim to problem nemam ale jsou zase jine klice kde jsou zabespecovaci parametry jak usb tak i twitter kterej mi proste nefunguje u usb je problem ze mi ho pc nenajde zkousel sem nahradit registry editoru co sem nasel na xda ale asi delam neco spatne taky sem nasel pathe a na konec sem musel flashnout rom celi system se mi uplne zhroutil
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 1
Svátek má: Albert
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.