Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
[Nova verze qip mobile 2197]
V nove verzi qip naleznete novinku odesilat soubory prijimat soubory take par dalsich novich moznosti a nove zvuky.
Do prilohy sem take vlozil update smilies + facebook ikonky v cab instalackach samotnou aplikaci + cesky preklad .
Preklad sem delal prez Microsoft Visual Studio 2008 .
Preklad je v editaci uz je ke stazeni je z 95% hotovi mozna ze nekde bude par chyb kdyztak piste info kdybi byla nekde chyba tak to opravim. Vcera bylo aktualizovano par chyb sem jeste nasel a opravil.
K dnesnimu dni 16.5/2011 byl dokoncen preklad QIP 2197 nejsem si jisty jestli je to vse ale urcite ano v prvnim prekladu bylo spousty chyb v druhym uz mene a tohle je treti update a mel by byt uz bez chyb nekde jeste jedna chyba ale uz nevim kde ale pro lepsi orientaci v ceskym prekladu se vam bude aplikace lepe ovladat :-) uzivejte
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
[Nova verze qip mobile 2199]
Tak nam vysla nova verze qip mobile na pda pro os windows mobile tak sem se lekl ze budu muset delat novou cestinu ale po testovani v emulatoru sem zjistil ze cestina nebude vubec treba menit nova verze je uplne stejna cestinu a qip mobile muzete stahovat nize je nutne se prihlasit pro stazeni.
V cestine byli opraveny vsechny bugi ktere sem nalezl !
Ikonky facebooku a update smajliku naleznete nize spolecne s aplikaci qip mobile 2199.
Jestli mi chcete podekovat kliknete na thanks!
Dalsi co bych aplikaci vytkl jsou nefunkcni prenosi souboru s icq 7,5 pouze pro qip funkcni. Za bugy v prenos souboru s ceskym prekladem se omlovam teprve testuji funkcnost a tyto bugy opravim v nejblizsi dobe dekuji za pochopeni . V cab souboru Cestina qip mobile 2199 je totozna s verzi 2197 cestinu lze pouzit pro obe tyto verze qip mobile. Cestinu muzete stahovat v tomto prizpevku .
Edit:
K dnesnimu dni byla aktualizovana cestina s par bugi v prenosu souboru kde misto nazvu prichozich souboru byli nesmysli taktez v poctu kb . Stisknutim hide preruste prenos kde vam nasledne vyjede okenko kde je napsane Stahovani souboru (neco) bylo preruseno. V kilobajtech je mala chyba a tu zase tak neresim vypisuje se vni pocet kb priklad 0.567890kb nebo 1000.668908 kb nereste to max si prepocitejte pokud bude mit obsah souboru 1000.668908 kb jedna se o 1,6 Mg snad nebude problem .
Cestinu sem delal v prepoctu dni asi celi mesic editovani a upravovani nesmyslu jeste nevim zda je nekde nejaky nesmysl ale snad uz nic takoveho v prekladu neni . Uf tezka to prace a docela o nervi.
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Pokud mate zajem o shorcuty obou verzi zde si je muzete stahnout. Kcemu slouzi ? Slouzi k tomu, ze pokud mate nainstalovany qip na sd karte v Program Files\QIP Mobile a mate vni potrebne soubory nemusite je prepisovat vsechny, instalacka nainstaluje pouze startovaci ikonku ve vasich programech virazne to urychli instalaci . Je nutne nainstalovat prvne qip mobile. Shorcuty pak muzete vyuzit po hard resetu. Muzete stahovat zde
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Ahoj aby ste neřekli že sem ha-jzl, zde dodávám dva překlady jedná se o slovenštinu a češtinu v jedné instalačce. CAB můžete stahovat zde!
Obsah archyvu obsahuje istalačku se slovenským jazykem a českým, také byli přeložený některé další slova.
Kdybi někdo měl problém s některými slovi přeložené ve slovenštině tak hlašte zde abych ty chybi mohl opravit a důvod je jasný překlad sem dělal v google překladači moje slovenština není zase až tak dokonalá
Příspěvek: 12 Založený: 06.03.11 Bydliště: Ústecký kraj
Výborná práce, ta čeština se ti povedla
Historie mobilních zařízení v mém vlastnictví:
Nokia 5110 => Siemens C75 => Sony Ericsson K310i => HTC Magician => HTC Hermes => HTC Raphael
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 1
Svátek má: Albert
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.