Tímto mužete soubor zavřít a uložit na ftp ve složce vašeho upravovaného vzhledu.
Teď už stačí pouze přidat nové odkazy
Jděte do administrace systému odkazy v menu .
Přidání prvního odkazu příklad Domů musím upozornit že nastavujete pouze podhlavička tak že pokud již máte nějaké odkazy vloženy tak u prvního odkazu v názvu vložte
Názorně předvedu jak pokračovat
Název: %endmenu% Domů
Odkaz: #
Uložit jako pod-hlavička
Dále vložíme odkaz
Název: Domů
Odkaz: news.php nebo home.php záleží kde máte vaši úvodní stránku zadejte bez lomítka!
Tím zakončíte
Pokračujeme krokem kde bude rozbalovací menu. Přidáme další odkaz pouze pod-hlavička!
Příklad moje menu
Název: %submenu% Moje menu
Odkaz: # uložit pouze pod-hlavička
Pod tohle klasicky zadáte další odkazy už bez %submenu% v názvu! Teď už jen název a adresu můžete použít zkratky pokud je adresa směrovaná na váš web příklad forum/index.php bez lomítka.
Pokud již menu chcete ukončit tak u posledního přidaného odkazu musíte zadat do názvu %endmenu% Název a odkaz
Další vysouvací menu vytvoříte
Odkaz: # uložit pouze pod-hlavička
u posledního odkazu zase do názvu zadejte %endmenu% Název a odkaz a tak dál
Zde ještě zkráceně popíšu.
Přidání odkazů.
Název: %endmenu% Domů
Pod to zase musíte zadat adresu jinak vám odkaz nebude fungovat to zobrazí na prvním místě pouze jeden odkaz.
Název: Domů
Odkaz: news.php nebo home.php
Tady je druhé menu které se bude vysouvat
Dále přidejte klasickým způsobem
Název: Název
Odkaz: link
Konec menu
Název: %endmenu% Konec menu
Pokračujete tím samým způsobem k vytvoření druhého vysouvacího menu s odkazy
Název: %submenu% Druhé menu
Konec menu
Název: %endmenu% Konec druhého menu
Na začátku vždy musíte přidat %submenu% zakončíte %endmenu% můžete požít v jednom menu i druhé sub menu tím že přidáte dvakrát .
Název: %submenu% Chat
Název: Název odkazu
Odkaz: Příklad chat.php
Ukončíte tak že do názvu vložíte %endmenu% %submenu% znázorňuje začátek.
Těžko se to vysvětluje ale stačí zkoušet a za chvilku pochopíte :D
Stahujte přílohu zde kterou jsem připravil i s Apycom Black menu které je zde na webu obsahuje soubory které je potřeba nahrát na váš server ftp : Tím nebudete muset nic přepisovat samozřejmě pokud si stáhnete menu ze stránek apycom.com budete muset také přepsat menu.css cestu k souborům includes/apycom/images záleží kde přesně menu budete mít uloženo na vašem ftp.
Pro ty kteří nepochopili tak se ptejte .
Pokud se vám nezdá tento postup pokračujte na stránkyhttp://www.phpfus...ticle_id=8kde je jednoduší návod jak menu přidat do theme.php teda jednoduchý jak pro koho :)
V příloze přidělená stránka .html z administrace odkazů v menu. Podle toho můžete nastavit vaše menu v Administrace systému, Odkazy v menu!
Přístup odepřen ! Přihlaste se prosím pro stažení Přílohy !!
Příspěvek: 326 Založený: 01.01.70 Bydliště: Šumperk na Moravě
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Věk: 37
Musím pododat že při sestavení menu mouhou nastat potíže! Tento post byl z editován a je již aktuální. V případě nějakých nejasností kontaktujte mě na tomto postu.
HOJ!!
Kde se ukládá HTML kód vytváření odkazů v Administraci? Tedy Current Site Links formuláře/seznamu, což je soubor /administration/site_links
Vše mi funguje podle Tvého návodu, avšak v liště menu mám navíc tohle:
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Ten se ukládá do mysql ne do html v návodu je napsané že se má začít %endmenu% ale správně by to mělo být %submenu% další odkaz by měl zase začínat stejně už si to moc nepamatuji ale vyzkoušej obě možnosti nejlepší je začít celé menu přepracovat od znova.
JJ, nemám to celé nakódované. Musím jheště do CSS, upravit pozadi v li atd. Ale fachčí to. To je důležité.
Pokoušel jsem se rozjet ještě superfish.js,složí k rolování v menu, ale zatím neúspěšně.To ale není podsatné. Není nutný. Tvůj základní postup je dobrý. Díky moc.
Nálada:
Sad Jsem pouhý amatér!
Země:
Mobil:
Pohlaví Muž
Rolování menu obstarává js skrypt záleží kde v php je umístěn musí se zobrazovat všude na webu jinak ne všude bude fungovat myslím že by to mělo fungovat .
Jinak jsem rád že nejsi tak naročný jako já, jsem si s tim hrál 5 dní a už jsem byl bezradný na konec jsem to teda viřešil . Na phpfusion.cz jsem sklidil za to dost krutou kritiku jsou to ***i no co.
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 0
Svátek má: Albert
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.