PDA Mania - Diskuzní fórum: Nové forum

Číst diskuzi
PDA Mania Smetiště Diskuse o všem co vás napadne
Nové forum
Registrovat Pravidla fór FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

24-11-2010 12:00 Nové forum | Upravil/a Rendi 24-11-2010 12:37  

Rendi
Testér
Hlavní administrátor

Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 37
Ahoj lidi udělal sem pár desingovích úprav ve foru, také textbox kterej po najetí myši jako by zhasne a zase se rozsvítí, také sem do profilu vložil status nálady ty si můžete nastavovat v profilech následně se vám ukážou i tady ve foru, brovsery taktéž , mužete si všimnou i seo ikonek na které mužete klikat na to se mi líbí, a je toho hodně také sem zprovoznil rating hodnocení ve fóru které zde nebylo funkční chyběl sql dotaz no ale podařilo se to a funguje skvěle. Také sem do článku vložil share thys to je to co mužete vidět i zde níže ve foru jak sou v tom ty html ,bbcody, a přímí linky, najdete to v profilech, ve článcích, zde ve foru, v novinkách, a dále ve foto galeriji fotek, v downloadech boužel nemáme ale budu na tom pracovat také přibyl noví comment include to je pro komentáře z avatary všude kde je možné napsat komentář se ukáže i avatar avatary sem také desingově upravil a sami ste si již určitě spoustu lidí všimli. Smile Klidně piště připomíny a dotazy stejně nikdo neokomentujete to je jasné ale spoléhám na Martyho ten udělá cokoli aby si zvýšil level ve svém users info panelu. Grin

Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
24-11-2010 06:42 RE: Nové forum  

Marty
Uživatel
Hlavní administrátor

Příspěvek: 29
Založený: 24.10.10

Nálada:
Sad Sad

Mobil:
Pohlaví Muž
Věk: 38
No dovol Grin Grin No mě se taky zhasne a rozsvítí ale akorát mobil, když bliká jak piča XXXXX bliky bliky cukrbliky XXXXX všecko je to super ty úpravy, škoda že je nemůžu vidět všecky...jo a hele to byl na WC dneska doodie žes tam byl hoďku? XXXXX páč než ses vrátil tak sem už vytuhnul jako motýl emanuel XXXXX

Nepřítomen
24-11-2010 01:28 RE: Nové forum | Upravil/a Rendi 24-11-2010 10:41  

Rendi
Testér
Hlavní administrátor

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Mobil:
Pohlaví Muž
To jo ale já sem přišel z WC a hned sem udělal share this i v download kategoriji bylo to pro profesional download systém a musel sem to upravit pro kategoriji Download systém mSF naštěstím mi to tvalo asi 20 minut tak že pohoda povedlo se krom toho like to se mi líbí to tam boužel není Sad . Hele nemám něco smazat z těch informací ve fóře zdá se mi toho moc těch informací a nevypadá to moc hezky je to takové roztáhlé Sad ale ty smajli tady taky nefungovali ale už jdou Grin

Nepřítomen
24-11-2010 06:27 RE: Nové forum  

Marty
Uživatel
Hlavní administrátor

Příspěvek: 29
Založený: 24.10.10

Nálada:
Sad Sad

Mobil:
Pohlaví Muž
Věk: 38
Mě se to líbí tak jak to je...ale záleží na tobě Smile

Nepřítomen
24-11-2010 10:39 RE: Nové forum | Upravil/a Rendi 25-11-2010 05:35  

Rendi
Testér
Hlavní administrátor

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Mobil:
Pohlaví Muž
No jo ale ty topiky sou moc roztáhlé se mi zdá když dáš krátký text tak ten spodek je prázdný. Jo a dal sem ti novou hodnost na místo VIP tak si Hlavní Administrátor z možností varovat kohokoli v profilech sem udělal tabulku na to hodnocení a ještě sem tam přidal ten text pro návštěvníky že muže hlasovat jen registrovaný. Grin Kurec jako super práce si myslím řikám ten desing je potřeba pořád něčím vylepšovat Trampolines A tady zase ve fóru nefungoval ten rating systém jak sou ty ikonky jaj,
sem totiž přidal jeden include do toho a stalo se to zas nefunkční bádal sem jak magor kde muže být chyba že to zase nejde nakonec sem to našel smazal to a už to zase funguje super sem rád že je všechno funkční jak má zase sem stáhl novou zálohu webu protože toho bylo těch úprav za jeden týden až moc Grin

Nepřítomen
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi

Přihlášení

Vstup na web pda-mania
Registrovaní uživatelé mají víc možností.

Registrovat

Přihlašovací Zona
Přihlásit

Zmenit Vzhled:
Statistiky

Svátek má: Albert

Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

Rendi 78.80.27.59
11/01/2020 12:22
BuBuBu

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 23:13
Myslíš že se přes to přihlašuji to by nějak nešlo sorry zapoměl jsem ti to předtím říct ale tak to bylo i přes superman jestli pamatuješ.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 23:08
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 22:40
2012.tode.cz je fuč ale nevadí jeden web máme a to stačí.A dva bych nestačil.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 22:19
Musíš použít ještě to co jsem ti poslal

Statistiky

Vygenerované za: 0.15 sekund

pageup.gif

pageup.gif