PDA Mania K.O mého HTC Wildire S A510E
Přidal/a Rendi dne Duben 22 2012 09:56:12
Odolnost proti přejetí plně naloženou vlečkou čtete více :D
Novinka
Před pár dny sem měl v práci jeden takový případ kdy sem si svůj nejlepší mobil co sem kdy mel HTC Wildfire S položil do kabiny traktoru abych ho náhodou v kapsy nezničil, s tím ze v kabině traktoru je bezpečno.

Ale co se nestalo. Když borec traktorista u kterého pracuji se rozjížděl a když ale cuknul s traktorem tak mobil z kabiny vypadl. A aby toho nebylo málo přejel mobil vlečkou zapřaženou za traktorem všiml sem si toho až po nějaké chvilce když sem viděl pouzdro mobilu a na něm vyjetou kolej v tu chvíli sem myslel ze mě mrdne .

Pro někoho je to jen usranej mobil v hodnotě 4000 pro mě ale každodenní zábava . No nic objednal sem si ten samí ze stejného obchodu a přijde mi v úterý . Jenom ze ten starej teď už rozbitý věřte nebo ne ale, HTC je asi hodně odolný mobil co vydrží i přejetí plně naloženou vlečkou a jeho jediná slabost je dotyková vrstva degizéru který je na bázi silného skla a tvoří obrazovku odolnější proti poškrábáni .

Bohužel přejetí naloženou vlečkou degizér nevydržel a je to taky jediná věc která se mi na mobilu poškodila :) mobil jinak funkční není na něm nic poškozeno jen prasklé sklo degizéru :) ptal sem se kolik by stala oprava prej cca 1700 Kč to ujde ne jinak to teď řešit nehodlám koupil sem už nový .