PDA Mania Název novinky: PDA Mania :: Uživatelský panel

Přidal Rendi dne 14-01-2011 19:19
#15

Tak to je divný já sem to testoval mě to šlo, udělal sem kuli tomu i zkušební prázdný web, a všechno fungovalo jak má . Ještě bych se chtěl zeptat tu složku users_info_panel si otevřel v ní je složka infusions a images tyhle dvě složky si nahrál do rotu ftp nebo ne ?

Podle toho cos napsal tak tu složku users_info_panel si neměl nahrávat do složky users_info_panel to je kravina to ti ani jít nemůže blbost .

Tak ještě jednou přepsal sem tu přílohu a složku users_info_panel sem změnil na files rozbal jí na plochu potom si jí buďto total comanderu nebo firezila otevři a obsah složky files nahraj do rotu FTP funguje to mě to fungovalo ani sem se s tím dlouho nezabýval.

Pokud jde o maincore.php tak si tam udělal někde nějakou kravinu proto ti to vyhodilo tu chybu!

Prosím lidi než se začnete ptát tak si aspoň prohlédněte návod, za druhé obsah přílohy, děkuji za pochopení! Pokud ani vám se nedaří tento panel zbavit chybových zpráv tak se na to vyserte vidíte u mě na webu že to není jen nějaký kec když už mě to jde tak je to funkční nikoli nefunkční. Já vidím jen chybu na vaší straně.

Chyba některých lidí je vtom že si málo kdo něco přečte neříkám možná si čtete návod ale asi mu moc nerozumíte nebo děláte chyby ale já za vaše chybi nemohu. Proto se snažte některé problémi řešit sami jedině tak poznáte časem co jaká chyba znamená a proč vlastně vůbec vznikla! Já za sebe řikám že už sem poznal hodně já stakovíma sračkama problém nemám.

Upravil/a Rendi dne 27-06-2012 00:43