PDA Mania Název novinky: PDA Mania :: Android Market od Google

Přidal Rendi dne 13-06-2012 09:14
#1

Android market je server na kterým lze vyhledat spousty aplikací pro váš smartphone či PDA.

Aplikaci Google Marketu lze vyhledat také na internetu.

Pomocí aplikace market lze také rychleji a efektivně vyhledávat aplikace které se vám hodí.

Aplikací na Google marketu je cirka kolem 100 000 ,naleznete jich tam požehnaně je tam také spousty placených i neplacených .

Není to jako to kdysi bývalo u Windows mobile protože sem už našel spousty aplikací které v náhledech vypadali dobře, ve skutečnosti šli okamžitě pryč z mého smartphonu . Při hledání na Google marketu by jste si měli také dávat pozor co stahujete. Spoustu aplikací tam je buď plná reklam nebo virů, a může vás také připravit o vaše peníze, některé zase vyhazují reklamy ve formě zelené hvězdičky která se zobrazí ve statusbaru který se nachází na vrchní straně vašeho displeje.

V tomto případě by jste měli být také obezřetní ne vše co najdete na Google marketu může být pro vás užitečné některé aplikace můžou zapříčinit také brycking vašeho zařízení .

Také by jste si měli dát pozor z jakých serverů aplikace stahujete stránek které se tváří jako je Android market od společnosti Google je spousty.

Odkaz na pravost Android market by měl být v tomto zadání
http://market.and...

Z jiných odkazů bych ani nedoporučoval stahovat aplikace, můžete buď přijít o vaše citlivé data nebo v tom horším případě o vaše peníze .

Na Android marketu se vyskytuje také spousty nepoužitelných aplikací které hraničí mezi blbostí a idiocí, a vývojáři z developers by se měli sami nad sebou aspoň trochu zamyslet co vůbec vyvíjí.

Na Android marketu je také možné prezentovat vlastní tvorbu to ale až pro ty zkušenější .

Každá aplikace má také náhled toho o co vůbec jde a také recenze na daný software a je možné tyto aplikace také hodnotit .

Párkrát sem se také setkal s tím že se některé aplikace v náhledu pyšní svojí dokobalostí, a na druhou stranu se ve skutečnosti dozvíte že se jedná o úplně jiný software než byl v náhledu.

Vyhledání aplikací je samozřejmě na vás . V případě že naleznete nevhodnou aplikaci je možné jí nahlásit společnosti Google která daný software odstraní, v tom lepším případě zanecháte recenzi na aplikaci a uvědomíte lidi o co vlastně jde a pokud je aplikace užitečná a chtěli by jste se s ní podělit i s ostatníma můžete ji sdílet s přáteli buď na Facebooku nebo Twitteru a nebo kdekoli jinde.

Toť vše co bych o Android marketu napsal . Můžete také psát příklad o tom co sem zde zapoměl vyjmenovat.
.........

Upravil/a Rendi dne 13-06-2012 22:02