PDA Mania Název novinky: PDA Mania :: Mít chytrý telefon se nevyplácí.

Přidal Rendi dne 06-06-2012 12:32
#1

Ahoj chtěl sem o něčem psát ale nevěděl se na jaké téma by to mělo být tak chci psát o nevýhodě chytrých mobilní telefonech a proč se vlastně ani nevyplácí mít dráhy mobilní telefon.

Hned několik důvodů proč se mobilní telefony disponující operačními systémy Android nevyplácí je ten že pokud vlastníte takoví telefon rozhodně jste si všimli že tyto telefony neustále stahují nějaké neznámé data . Příklad v mobilu využíváme nějaké aplikace které nemají zase až takový nápor na stahování dat jedna se o pár kilobitů které mobil stáhne cca každou hodinu .

Je tomu pár dní co jsem si v mobilu aktivoval službu internet v mobilu plus program na měsíc neuvěřitelné dnes mi přišla sms a od neděle jsou to sotva tři dny ale v té sms mě mobilní operátor informuje o blížící se překročení fup limitu.

Tohle je neuvěřitelný podvod ze strany Vodafone kde vás program plus stojí kolem 300kc měsíčně a je v něm 1000mg na stahování až mě docela zaráží že by můj mobil stahoval tak neuvěřitelné množství dat , za prvé nic nestahuju odhlášen nám Facebook a používám jednu aplikaci na chat ICQ a Facebook data o počasí se aktualizují jednou za tři hodiny a to zase nestahují příliš mnoho dat.


Také je mi divný to že siginal mám neustále v pytli adge při načítání stránky v opeře strašně dlouho trvá a mobil přitom za tři dny dokáže sežrat až 700mg fakt tak to je luxus který si nemohu dovolit , je sice pravda že i po překročení limitu fup internet běží dál ale tohle už mě začíná *rát.

Nevím zda je to mobilem nebo jen klam ze strany operátorů ale co sem měl ještě starý obyčejný mobil nikdy sem nepřekročil fup starý myslím htc titn II s tím sem stahoval hodně a nestalo se mi nikdy že bych něco překročil.

Nepomůže je ani seřvat když sem to zkoušel borec z Vodafone mi říká že mám vypnout data na pozadí . Jako hňup imbecil asi nedokáže pochopit že si příklad jen píšu a stejně mi hovno poradil začal do mě solit nějaké hlody že za to oni nemůžou.

Nedávno sem četl článek a bylo to do konce i v televizních novinách že V české republice máme nejdražší mobilní služby v evropě cca až o 40% no je tohle možný?

Doslova a do písmene zloději .

Jestli že jste se setkali ze stejným problém tak přispějte sem komentář nebo napište co se vám nelíbí na mobilních předražených službách.

Upravil/a Rendi dne 06-06-2012 21:17

Přidal chelty dne 06-06-2012 14:41
#2

Zažil a stále zažívám. Ják vodafone t-mobile nebo o2 jsou zloději. Cena služeb je strašná. U t-mobile se platí cca150/měsíc za internet a jedeš na lince 16kb/s což je šnek. Většina stránek v Opera Mobile bere více než 200kb takže je na nic mít chytrý mobil aspoň teda v čr ano.

Přidal Rendi dne 06-06-2012 16:51
#3

16kb/s tak to je ještě slušný mě to stahuje maximálně těch 6kb/s u vodafonu, cena je jinak stejná. V Česku je tak asi nejhorší pokrytí síti 3G mají to maximálně větší města a to bydlím kousek od vysílače a siginal stojí taky za hovno je pravda že když jedu do města tak to 3G tam je, ale přece není ani technicky možné za tři dny když sem neustále bez signálu sem tam že navštívím tento web přes operu mini spotřebovat tolik dat cca 700mg a to mám ještě zaplé IM + a v noci vypínám data na pozadí tohle je klamstvo . Zajímalo by mě kdy se s tím začne něco dělat takhle drahé připojení mě nestál ani neomezený internet 5mg za sekundu.

Přidal chelty dne 06-06-2012 18:01
#4

V česku jsou obecně nejhorší služby za největší cenu. Holt za hodně peněz málo muziky. :(

Přidal Rendi dne 06-06-2012 18:09
#5

Jak se říká koupil sem prohloupil sem :(

Přidal Marty dne 06-06-2012 18:58
#6

Když začínalo outůčko s 3Géčkem (UMTS/HSDPA) v Ostravě, tak jsem k nim přešel od týdebajlu z důvodu že měli akci 3 měsíce HSDPA zdarma bez FUPu (ofiko jako měl být ale neaplikovali ho) a další 3 měsíce za 40,- týdně a rychlost downu byl 1,6Mbit/s~ to byl luxus, ovšem teď když jsou ty sajty přetížené těma předraženýma hračkama tak je to katastrofa-ale mě to stačí.

Přidal chelty dne 06-06-2012 19:29
#7

Je to humus. Naši operátoři by se měli stydět. Ani maďaři nemají tak strašně služby. Bydlím mezi Martinovem a Třebovicemi a 3g tu je jen sem tam.

Přidal Marty dne 06-06-2012 20:45
#8

To je už notoricky známé, že naši OP jsou největší škubači v EU (a nejen v ní).Sortiment, kvalita serióznost a v neposlední (a taky nejdůležitější) řadě ceník služeb je výsměch do tváře jejich zákazníkům. Však co, ovečky si rády připlatí, že? Hlavně máme 3G a nejnovější placku za 15 hadrů s podporou 7,2Mbit/s HSDPA a k tomu vám nabídneme za stopáďo na měsíc 150MB při rychlosti max. 500kilobit/s když se zadaří i když avizujeme že jedeme na plný koule (3,6Mbit/s) a pak FUPka 16kilobit. REALLY LUXUS! Já teď normálně jedu poslední týdny plus mínus 190-220kilobit/s přes EDGE (na starém dobrém SE K790i cyber shotu) a žádnou FUPku nepociťuju i když za týden projedu půl giga (mám outů internet start). Asi mám štěstí. :)

Přidal Rendi dne 06-06-2012 20:54
#9

www.ceskatelevize... ale s tim internetem je to ještě horší protože já nevolám jen píšu a s tím že mě neustále omezují to mě dokáže nasrat já si ani nemůžu nic stáhnout protože ta doba než se stáhne příklad 12mg to je doba že bych zestárl :(

Přidal Rendi dne 06-06-2012 20:58
#10

To asi jo asi máš štěstí Marty ale asi taky přejdu ke konkurentnímu operátorovi tohle už je po páté co jsem přišel o 300kč

Přidal chelty dne 07-06-2012 11:44
#11

Jak si to čtu tak přemýšlím že bych přešel k o2 neznám ale tarify takže se budu muset podívat. Net v mobilu využívám kromě roční přestávky už 5 let a za tu dobu mužů říct že se nic nezměnilo. Technologie jde kupředu a česko jako za rudých bratrů stojí na místě. Vemte si že linku 16kb/s už nabízí t-mobile od roku 2002 což je deset let možná i dříve jenom já to takto datuji od "zrodu" t-mobile za paegas. Tehdy byla technologie taková že přepracování stránek v opeře mini 1.xx - 2.xx upravilo stránku na nějakých maximálně 30 kb takže to bylo ok, ale webová technologie se posunula. V dnešní době je normální že se na webu objevuje flash ják video nebo třeba reklama. A vzhled stránky se taky posunul. Standarty pro začátek tisíciletí byly maximálně 100-200kb na stránku. Dneska se to pohybuje okolo megabajtu.

Přidal Marty dne 08-06-2012 02:39
#12

\<Outů Ken Dú_Dj Fresh~No one here gets out¿..`¡`.?~£<\_$§~[|+`#\}^}<={%&¡``~£*}~~$]Věnováno Ísichronykaraktysmu.
©©© Maarrttyy ®