PDA Mania Název novinky: PDA Mania :: worms na Androidu

Přidal Rendi dne 11-04-2012 20:21
#1

Ahoj našel sem skvělou ale dokonce i návykovou brutalitku worms aplikaci sem měl kdysi i na Sony Ericsson w810i v java ale od těch dob se aplikace na novějších mobilech hodně změnila je to docela dobrá a zábavná hra pobaví skvěle a o co se vůbec jedná . Worms znázorňují malí červíci kteří na sebe utočí různými zbraněmi a vydávají u toho docela srandovní zvuky :D.

Ze začátku než přijdete na to které barvy jsou vaší červící tak pro vás hra bude složitější, u mě to aspoň tak bylo. Najdete ve hře i docela dobré zbraně jako je přiklad ovce na kterou připojíte výbušninu, potom jí vyhodíte směrem k červíkovi a čekáte až ovce dojde k němu a potom jí odpálíte do vzduchu :D . Další co mě pobavilo a pobaví i vás je to že když nějakému čevíkovi dojde život a klesne na nulu odpálí na sobě bombu a tím vznikne hrobeček :D je to sranda..


Informace:
Hra vyžaduje instalační soubor který stáhnete níže. Ke hře je zapotřebí stáhnout dodatečné data to budete muset stáhnout z mobilu za pomocí Wi-Fi připojení k internetu, stažené data potom naleznete na SdCard/Android/data/com.ea.worms_row pro případ zálohování.


Upravil/a Rendi dne 11-04-2012 20:23