PDA Mania Název novinky: PDA Mania :: Coment page news or panel news download

Přidal Rendi dne 14-03-2012 18:51
#1

Ahoj zde je mód který vytvořil Fangree. Zobrazuje nové komentáře na stránce. Nově sem ho upravil zobrazuje i panel který nešel nastavit ani přidat.
Ve složce locale/Czech php si můžete nastavit počet komentářů na stránku, a nebo můžete také nastavit počet komentářů v panelu. No v Czech.php to pochopí i každý blbec. Je jen zlehka upravený a kdo by měl zájem si ho editovat podle svého bude muset zapracovat popřípadě dohledat nějaké php skrypty a kdo je zkušený kóder bude to pro něj hračka.

Nesmím zapomenout na to že odkaz na poslední komentáře je potřeba ručně přidat. Myslím v administrace systému, odkazy v menu. No určitě víte jak na to zde je link který přídejte!

/infusions/comments_page_panel/comments_page.php

A za druhé kdo by chtěl přidat panel, musí jít do administrace panelů, přidat noví panel s názvem

comments_page_panel a nezapomente ho povolit !

Můžete používat obojí jak stránku kde si nastavíte v locale max počet komentářů tak i v panelu se dá editovat počet komenářů to sem dodělal protože Fangree, borec ze stránek www.fanree.com to bohužel asi nenapadlo to nevadí nebylo to těžké dokončit za něj.

No snad se vám bude hodit velikost tabulek si myslím že se dá editovat taky no zkuste si pohrát myslím že to není nemožné z editovat.

3

Upravil/a Rendi dne 14-03-2012 18:56

Přidal chelty dne 14-03-2012 18:56
#2

Dobrá práce, vyzkouším :)

Přidal Rendi dne 14-03-2012 22:05
#3

Jo klidně vyzkoušej ale není tak dobrý jako ten z info fusionu :) je objemný načítá příliš mnoho informací může zapříčinit kolabs webu takoví to jak ti zbělá stránka a,zůstane jen reklama když web přeplácáš panelama jestli víš co myslím .

Upravil/a Rendi dne 14-03-2012 22:14