PDA Mania Unikátní planeta
Přidal/a Rendi dne červen 11 2012 22:30:05
Jistě jste si již vyložili otázku zda existují i jiné planety podobné té naší , a nebo zda je nějaká planeta na které je život tak jako zde.

Dnes již existují různé družice ve vesmíru který mapují vesmír jako například Habeluv teleskop pomocí něj je možné nahlédnout do vzdálených galaxií mimo mléčnou dráhu .

7.3/2009 se do vesmíru dostala družice z NASA z názvem Kepler která taktéž slouží na odhalení tajemství vesmíru má vyhledávat planety podobné té naší. A takových planet jako země našla od roku 2009 už spousty ,v naší mateřské galaxii mléčné dráze je takových planet podobné zemi asi 10 a těch dalších pozorovatelných objektů ve vesmíru je na stovky planet podobné naší.

Polovina ne-li většina planet které družice Kepler objevila jsou údajně neobyvatelnými údajně na většině těch planet je příliš veliká teplota než aby na nich mohl být život nebo jsou vystavené příliš vysokým rádioaktivním záření z hvězd u kterých se tyto planety nachází.

Na dalších planetách je to zase opačně a jsou poměrně chladné nebo jsou na nich občasné výkyvi teplot .

Ať už jsme nebo nejsme ve vesmíru sami, ale úvahy o zázračné planetě nás vedou k zamyšlení.

Samozřejmě že nevěřím že mimo planetu zemi neexistuje žádná další podobná kde je život
to je nemyslitelné.

Nedávno když sem četl článek na idnes zamyslel sem se nad tímto tématem a také sem přemýšlel na tím proč tady vůbec jsem. Vždy sem věřil že někde nějaká obyvatelná planeta opravdu existuje ale teď si tím nejsem zrovna tak jistý. Nejsem si taktéž jistý zda existují i mimozemštané je možné že se nám vědci z NASA a ne jen tam tají spustí záhad.

Co si o tom myslíte vy pište názory budu rád můžete se také zapojit na tohle téma .