PDA Mania - Diskuzní fórum: Jak nastavit apycom do systému PHP Fusion
  
Číst diskuzi
PDA Mania Návody PHP Fusion 7 jak instalovat web Php fusion 7
Jak nastavit apycom do systému PHP Fusion
Registrovat Pravidla fór FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

27-02-2014 03:25 Jak nastavit apycom do systému PHP F... | Upravil/a Rendi 03-03-2014 11:26  
Avatar členastyle=

Rendi
Testér
Hlavní administrátor


Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Bydliště: Šumperk na Moravě

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 30
Než začnete pracovat pečlivě si zálohujte váš vzhled.
Krok 1:
Za prvé stahněte si nějaké menu ze stránek http://apycom.com

Krok 2:
Vytvořte si složku apycom a stažený obsah rozbalte do ní
Z ní smažte help.txt index.htm a jquery.js taky.

Zůstanou vám v ní soubory menu.css a menu.js ze složkou images.

Krok 3
Jelikož jste změnili cestu k souborům je nutné otevřít menu.css v nějakém textovém editoru a přepište v něm cestu k souborům
Zdroj stáhnutí  Code
url(images/item-pointer.gif);




Na

Zdroj stáhnutí  Code
url(../apycom/images/item-pointer.gif);




Všude kde bude nějaká adresa!




Jestli že chcete ovládat menu pomocí Administrace systému/Odkazy v menu je nutné stáhnout přílohu z této stránky.
Tato příloha obsahuje soubory

menu.css
menuset.php
functions.php
index.php

už s potřebným nastavením menu. Můžete vidět výše na této stránce jak to vypadá.



Zde je samozřejmě ke stažení nemusíte nic tvořit stačí stáhnout a nahrát na váš ftp!

Odkazy na webu mohou vidět pouze registrovaní uživatelé







Krok 4:

Otevřeme si theme.php vašeho vzhledu a hned pod

//Header

Vložte funkci menu

Zdroj stáhnutí  Code
                require_once INCLUDES."apycom/functions.php";
echo "<link rel='stylesheet' href='".INCLUDES."apycom/menu.css' type='text/css' media='screen' />\n";
echo "<script type='text/javascript' src='".INClUUDES."apycom/menu.js'></script>\n";




Najděte řádky

Zdroj stáhnutí  Code
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='90%' align='center'>\n<tr>\n";
echo "<td align='left'><img src='".THEME."/images/subheader-left.png'></td>\n";
echo "<td class='sub-header' align='left' width='50%' height='25'>".showsublinks(" ".THEME_BULLET." ", "white")."</td>\n";
echo "<td align='right' class='sub-header' width='50%' height='25'>".showsubdate()."</td>\n";
echo "<td align='right'><img src='".THEME."/images/subheader-right.png'></td>\n";
echo "</tr>\n</table>\n";





Každý vzhled se samozřejmě může lišit ale kódy ve většině případů,
vypadají podobně najděte a nahraďte je za




Zdroj stáhnutí  Code

echo "<table width='100%' align='center'>\n";
require_once INCLUDES."apycom/menuset.php";
echo "<div align='right' class='menu' width='100%'>".showsubdate()."\n";
echo "</table>\n";




Tímto mužete soubor zavřít a uložit na ftp ve složce vašeho upravovaného vzhledu.


Teď už stačí pouze přidat nové odkazy


Jděte do administrace systému odkazy v menu .

Přidání prvního odkazu příklad Domů musím upozornit že nastavujete pouze podhlavička tak že pokud již máte nějaké odkazy vloženy tak u prvního odkazu v názvu vložte
Názorně předvedu jak pokračovat

Název: %endmenu% Domů
Odkaz: #
Uložit jako pod-hlavička

Dále vložíme odkaz
Název: Domů
Odkaz: news.php nebo home.php záleží kde máte vaši úvodní stránku zadejte bez lomítka!

Tím zakončíte

Pokračujeme krokem kde bude rozbalovací menu. Přidáme další odkaz pouze pod-hlavička!
Příklad moje menu


Název: %submenu% Moje menu
Odkaz: # uložit pouze pod-hlavička

Pod tohle klasicky zadáte další odkazy už bez %submenu% v názvu! Teď už jen název a adresu můžete použít zkratky pokud je adresa směrovaná na váš web příklad forum/index.php bez lomítka.

Pokud již menu chcete ukončit tak u posledního přidaného odkazu musíte zadat do názvu %endmenu% Název a odkaz

Další vysouvací menu vytvoříte

Název: %submenu% Moje menu
Odkaz: # uložit pouze pod-hlavička
u posledního odkazu zase do názvu zadejte %endmenu% Název a odkaz a tak dál





Zde ještě zkráceně popíšu.

Přidání odkazů.

Název: %endmenu% Domů
Odkaz: #


Pod to zase musíte zadat adresu jinak vám odkaz nebude fungovat to zobrazí na prvním místě pouze jeden odkaz.

Název: Domů
Odkaz: news.php nebo home.php



Tady je druhé menu které se bude vysouvat

Název: %submenu% Moje menu
Odkaz: #

Dále přidejte klasickým způsobem
Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Konec menu

Název: %endmenu% Konec menu
Odkaz: link


Pokračujete tím samým způsobem k vytvoření druhého vysouvacího menu s odkazy



Název: %submenu% Druhé menu
Odkaz: #


Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Název: Název
Odkaz: link

Konec menu

Název: %endmenu% Konec druhého menu
Odkaz: link



Na začátku vždy musíte přidat %submenu% zakončíte %endmenu% můžete požít v jednom menu i druhé sub menu tím že přidáte dvakrát .

Název: %submenu% Moje menu
Odkaz: #

Název: %submenu% Chat
Odkaz: #

Název: Název odkazu
Odkaz: Příklad chat.php


Ukončíte tak že do názvu vložíte %endmenu% %submenu% znázorňuje začátek.

Těžko se to vysvětluje ale stačí zkoušet a za chvilku pochopíte :D


Stahujte přílohu zde kterou jsem připravil i s Apycom Black menu které je zde na webu obsahuje soubory které je potřeba nahrát na váš server ftp : Tím nebudete muset nic přepisovat samozřejmě pokud si stáhnete menu ze stránek apycom.com budete muset také přepsat menu.css cestu k souborům includes/apycom/images záleží kde přesně menu budete mít uloženo na vašem ftp.

Pro ty kteří nepochopili tak se ptejte .

Pokud se vám nezdá tento postup pokračujte na stránky http://www.phpfus...ticle_id=8 kde je jednoduší návod jak menu přidat do theme.php teda jednoduchý jak pro koho :)


V příloze přidělená stránka .html z administrace odkazů v menu. Podle toho můžete nastavit vaše menu v Administrace systému, Odkazy v menu!
Přístup odepřen !
Přihlaste se prosím pro stažení Přílohy !!
 
Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Share This Post:
27-02-2014 06:17 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F... | Upravil/a Rendi 28-02-2014 08:01  
Avatar členastyle=

Rendi
Testér
Hlavní administrátor


Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Bydliště: Šumperk na Moravě

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 30
Musím pododat že při sestavení menu mouhou nastat potíže! Tento post byl z editován a je již aktuální. V případě nějakých nejasností kontaktujte mě na tomto postu.

Jestli že mi chcete poděkovat klikněte


 
Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Share This Post:
11-03-2015 08:24 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F... | Upravil/a Kvido 11-03-2015 08:29  
Avatar členastyle=

Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 5
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 +
HOJ!!
Kde se ukládá HTML kód vytváření odkazů v Administraci? Tedy Current Site Links formuláře/seznamu, což je soubor /administration/site_links

Vše mi funguje podle Tvého návodu, avšak v liště menu mám navíc tohle:

Domů Domů %endmenu% Domů ... viz. obrázek zde.



Přes Adminiostraci se mi nedaří menu upravit.

www.pc-politika.cz/php-fusion_9.0_menu.png
 
Nepřítomen
http://www.pc-politika.cz
Share This Post:
11-03-2015 09:38 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F...  
Avatar členastyle=

Rendi
Testér
Hlavní administrátor


Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Bydliště: Šumperk na Moravě

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 30
Ten se ukládá do mysql ne do html v návodu je napsané že se má začít %endmenu% ale správně by to mělo být %submenu% další odkaz by měl zase začínat stejně už si to moc nepamatuji ale vyzkoušej obě možnosti nejlepší je začít celé menu přepracovat od znova.
 
Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Share This Post:
12-03-2015 09:59 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F...  
Avatar členastyle=

Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 5
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 +
Vyřešeno!!!!!!!!!!!!


Chyba byla ve špatném řazení %submenu%

Takže autoodpoveď.
 
Nepřítomen
http://www.pc-politika.cz
Share This Post:
12-03-2015 10:09 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F... | Upravil/a Kvido 12-03-2015 11:03  
Avatar členastyle=

Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 5
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 +
Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 2
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 + Vyřešeno!!!!!!!!!!!!


Chyba byla ve špatném řazení %submenu%

Takže autoodpoveď.

www.pc-politika.cz/php-fusion_9.0_menu2.jpg
 
Nepřítomen
http://www.pc-politika.cz
Share This Post:
12-03-2015 11:47 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F... | Upravil/a Rendi 12-03-2015 12:12  
Avatar členastyle=

Rendi
Testér
Hlavní administrátor


Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Bydliště: Šumperk na Moravě

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 30
Tak to jsem rád že to funguje Smile Ale i přesto si myslím že ti tam něco chybí Grin
 
Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Share This Post:
28-03-2015 03:04 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F...  
Avatar členastyle=

Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 5
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 +
JJ, nemám to celé nakódované. Musím jheště do CSS, upravit pozadi v li atd. Ale fachčí to. To je důležité.
Pokoušel jsem se rozjet ještě superfish.js,složí k rolování v menu, ale zatím neúspěšně.To ale není podsatné. Není nutný. Tvůj základní postup je dobrý. Díky moc.
 
Nepřítomen
http://www.pc-politika.cz
Share This Post:
28-03-2015 11:55 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F...  
Avatar členastyle=

Rendi
Testér
Hlavní administrátor


Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70
Bydliště: Šumperk na Moravě

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 30
Rolování menu obstarává js skrypt Smile záleží kde v php je umístěn musí se zobrazovat všude na webu jinak ne všude bude fungovat myslím že by to mělo fungovat .

Jinak jsem rád že nejsi tak naročný jako já, jsem si s tim hrál 5 dní a už jsem byl bezradný na konec jsem to teda viřešil Grin . Na phpfusion.cz jsem sklidil za to dost krutou kritiku jsou to ***i no co.
 
Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Share This Post:
09-04-2015 05:42 RE: Jak nastavit apycom do systému PHP F...  
Avatar členastyle=

Kvido
Sosák
Nováček


Příspěvek: 5
Založený: 28.02.15

Úroveň upozornění 0 +
No já dávám js. script do tempalte/header
 
Nepřítomen
http://www.pc-politika.cz
Share This Post:
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi

Share This Thread
AddThis:
URL:
BBcode:
HTML:
Facebook Like:
Google+ One 


Přihlášení


Vstup na web pda-mania
Registrovaní uživatelé mají víc možností.

Registrovat


Přihlašovací Zona
Přihlásit

Zmenit Vzhled:
Statistiky

Svátek má: Pavla



Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

   Rendi 37.48.20.108
22/12/2017 12:17
12033 shlédnutí na tvém příspěvku Grin LOL

   Rendi 37.48.20.108
22/12/2017 12:07
Superman ne, jen su, ahoj . Já vím že víš . o čem mluvím

   Rendi 37.48.34.63
19/12/2016 19:23
Zdar jde to ale *** se co se dá. A neboj web pravidelně obnovuji už ho endora chtěla smazat ale v pohodě dopadlo to dobře web je zase ok aktuálně aktivovaný.

  Marty 141.0.15.172
07/12/2016 23:48
ZDAR,jak.se.mas.Re
ndi?Doufam.ze.ses.
nevyprdl.na.ui.toh
oto.webu.

  Marty 141.0.14.205
12/11/2016 13:03
Rendi.nevaz.se.odv
az.se!

Statistiky

Mod Blahopřaní
Tento panel slouží na blahopřání k narozeninám

Narozeniny v červnu 18.06 EmilLonky (45) Let


Vygenerované za: 0.78 sekund


pageup.gif


pageup.gif

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Vzhled upravil Rendi
Dále použit Gradient barevných odkazů a cursor .css