Příspěvek: 1 Založený: 03.07.10 Bydliště: Heřmanova Hut
Tak abych vám to vysvětlil napsal jsem vám návod jak nainstalovat java hru nebo aplikaci do Samsung GT-s5230 i já sám sem to hledal dost dlouho na internetu než jsem to našel ale návod který jsem našel tak to by jste nepochopili níže máte návod
Stáhneme si přílohu soubor neco.html do pc na plochu
Na ploše si vytvoříme složku a pojmenujeme jí názvem hry.
Pak do složkykterou jsme si pojmenovaly nahrajem hru v .jar nebo .jad.
Pak ještě do složky dáme soubor .html.
Soubor html pojmenujem nějakym názvem .
Pak otevřeme (spíše upravíme v .txt) soubor .html . Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor.html a v tabulce co vám vyjela klikněte na >> Upravyt
Pak jen v souboru změníme ve 3. řádku >>Název hry<< za přesný název hry , a uložíme .
Potom už jen stačí nahrát složku se souborama do telefonu. (na pamnětovou kartu do rotu)
Už jen stačí v telefonu najít složku s názvem hry a v ní otevřít soubor.html
A nainstalovat.
Nejlepší a možná i pro vás nej jednoduší bude když na každou novou hru kterou budete chtít nainsalovat v telefonu Budete vždy dělat novou složku a do ní dávat vždy upravený soubor.html s hrou.
POZOR: Při každý nový hře musíte mněnit přesný název hry v html.
Tenhle návod je stvořen na principu Offline instalace nemusíte k tomu mít aktivovanej internet v mobilu. Offline instalace nebere žadné peníze
Doufám že vám muj napsaný návod pomohl
Nebudete/li si vědět rady napište tak napište zde do fora..
Přístup odepřen ! Přihlaste se prosím pro stažení Přílohy !!
Registrovaní uživatelé Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Celkem registrováno: 268 Členové navštívili stránku ... Minulý rok: 0
Včerá: 0
Dnes: 0
V tomto týdnu: 0
V tomto měsíci: 0
V tomto roce: 0
Nejnovější člen: Marteen Hosti online: 5
Svátek má:
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.