PDA Mania - Diskuzní fórum: Návod na vložení reklamy od endory.cz

Číst diskuzi
PDA Mania � Prostor pro vaše reklamy � Reklama
Návod na vložení reklamy od endory.cz
Registrovat Pravidla fór FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

14-03-2012 07:49 Návod na vložení reklamy od endory.cz | Upravil/a Rendi 14-03-2012 07:58  

Rendi
Testér
Hlavní administrátor

Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 37
Zdravím chtěl bych vám objasnit pár záležitostí ohledně reklamy od endora.cz kdy tuto reklamu nesmíte nijak skrývat pokud nechcete mít problémy a riskovat smazání webu použijte tento kód a vložte jej jako prostřední panel buď nahoře nebo dole a zaškrtněte políčko zobrazit na všech stránkách.

Zdroj stáhnutí  Code
 <div align="center"><endora></div>

Kdysi sem si psal s adminem endory a ten mi napsal že je úplně jedno kde reklama bude ale prostě na webu být musí ok to chápu.

Ale co když se vám zobrazuje reklama příklad v tinychatu a máte tak reklamy dvakrát a chtěli by jste se příklad v určitě části webu reklamy zbavit třeba v administraci webu nebo jinde kde reklama spamuje a já myslím že zakázat to nikdo nemůže pokud reklamu máte v panelu tak naco v administraci nebo v rating systému ve fóru . Když se vám reklama zobrazuje i tam kde ji nechcete použijte tohle v php kde se reklama zobrazuje v určitých módech. Pokud ano použijte tento kód .

Zdroj stáhnutí  Code
 <div style="display:none"><endora></div>

Tento kód by jste neměli používat bez výše uvedeného kódu v prostředním panelu na všech stránkách pokud nechcete přijít o svůj web. Ani by jste ho neměli používat na úplné zakrytí reklamy ale pouze v případě jaký sem popsal výše to by zakázané být nemělo . Kód na zakrytí reklamy v určitých části webu nebo módů můžete vložit do php úplně až za ?> .

Příklad zobrazující se reklama v tiny chatu jako to bylo u mě přitom panel mám přidány jak by měl a kód využívám jen tam kde se reklama zobrazuje úplně zbytečně.

Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
14-03-2012 09:02 RE: Návod na vložení reklamy od endory.cz | Upravil/a chelty 14-03-2012 09:03  

chelty
Metal Guru
Hlavní administrátor

Příspěvek: 24
Založený: 12.03.12
JJ to znám je ale problém je s těmi odkazy hlavně když napíšu článek a vtom článku je třeba slovo "blog" tak mi do toho slova endora vloží odkaz.

Nepřítomen
www.myblog.8u.cz
14-03-2012 09:30 RE: Návod na vložení reklamy od endory.cz  

Rendi
Testér
Hlavní administrátor

Příspěvek: 326
Založený: 01.01.70

Nálada:
Sad Sad

Jsem pouhý amatér!

Země: CZ
Mobil:
Pohlaví Muž
Browser: Camino
Věk: 37
Jo tak to dělá tam kde použiješ zakrytí reklamy v některých módech já ho použil v ratingu systému zde na fóru LOL zkouška Blog oblečeni móda Grin .

Nepřítomen
http://myblog.9e.cz
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi

Přihlášení

Vstup na web pda-mania
Registrovaní uživatelé mají víc možností.

Registrovat

Přihlašovací Zona
Přihlásit

Zmenit Vzhled:
Statistiky

Svátek má: Prokop

Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

Rendi 78.80.27.59
11/01/2020 12:22
BuBuBu

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 23:13
Myslíš že se přes to přihlašuji to by nějak nešlo sorry zapoměl jsem ti to předtím říct ale tak to bylo i přes superman jestli pamatuješ.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 23:08
Totiž ty jsi Admin nemůžeš se přihlásit přes obyčejný přihlašovací panel. Tam je ověření při přihlašování stejně kvůli spam bootum ne že bych to tam dál schválně.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 22:40
2012.tode.cz je fuč ale nevadí jeden web máme a to stačí.A dva bych nestačil.

Rendi 46.33.112.71
09/01/2020 22:19
Musíš použít ještě to co jsem ti poslal

Statistiky

Vygenerované za: 0.27 sekund
Vaše rozlišení stránky
1280x720

pageup.gif

pageup.gif