Rozcestník pro administrátory:

Zde bude rozepsáno co smí hlavní administrátor na webu pda-mania

Hlavní Administrátor:

 

1.       Hlavní administrátor by se měl obeznámit z těmito pokyny co může na webu dělat a co nesmí .Za prvé může psát novinky na hlavní stránku ,. Tato možnost není nijak omezena pokud se nejedná o článek , návod , nebo komentář a pod . Mezi novinky patří příklad nějaká změna na webu úprava kategorií , novinky z administrace, nebo po případě to co vás napadne .

 

2.       Hlavní administrátor může psát články. Mezi články se řadí příklad aktuality zprávy ze světa a tak dál. Mezi články samozřejmě nepatří návody a také mezi ně nepatří třeba dotazy o pomoc a jiné od toho je diskusní fórum.

 

3.       Hlavní administrátor by se měl řídit kategoriemi fór které zde na webu máme do kterých mohou psát návody přidávat jakékoliv náměty downloady a pod, také své vytvořené mody aplikace překlady a tak dál .

 

4.       Hlavní administrátor který by na webu chtěl udělat změnu nastavení příklad, přidávat panely, pouspořádat panely, změnit pořadí panelů, zakázat panely a pod a nebo měnit přidávat odkazy přidávat sub menu a tak dál, by je měl napřed projednat z nejhlavnější administrátorem webu.

 

5.       Hlavní administrátor který by chtěl příklad měnit nastavení systému webu nebo jinak upravovat nastavení webu. Je napřed musí projednat z nejhlavnějším administrátorem webu . Také nastavení botu vypínat nebo jinak měnit nastavení tato volba povolit nebo zakázat security,  je povolena pouze v případě není li možné se po případě dostat na web nebo napsat či upravit příspěvek, komentář, diskusní fórum, a tak dál a to na dobu nezbytně nutnou ke zaslání, upravení a podobně .

 

 

6.       Hlavní administrátor může mazat a upravovat, komentáře, blokovat uživatele ukládat bán přidávat uživatele do kategorií upravit či smazat profil.

 

7.       Hlavní administrátor se nemyslí nejhlavnější administrátor, nejhlavnější administrátor webu se počítám pouze já Rendi !

 

8.       Hlavní administrátor by měl také vědět že odkazy v menu muže přidat pouze tehdy jedná li se o novou stránku po případě jedná-li se o modifikaci rozšíření , video galerie, blogy, download kategorie, kategorie článků, kontakt, a tak dál . Do menu nesmí vkládat odkazy na článek, odkazy na fórum, odkazy na profil, odkazy na blog, odkazy na novinky,  a jiné podobné věci .

 

9.       Hlavní administrátor by měl také umět vkládat články a vložit k nim obrázek článku tak jak jsou napsané s přiděleným obrázkem tohle pravidlo platí pouze pro administrátory nikoli pro členy webu.

 

10.   Administrátor by měl dokonale rozumět diskusnímu fóru, upravování komentářů, úprava profilů,uživatelům,  také řešit efektivně problémy webu.

 

11.   Hlavní administrátor by měl dokázat odpovědět na jakoukoliv otázku ohledně webu popřípadě podat pomocnou ruku uživateli.

 

12.   Hlavní administrátor může požádat o pomoc jiného administrátora webu s patřičným oprávnění administrace nebo pokud ne kontaktujte administrátora Rendi.

 

13.   Hlavní administrátor Rendi má přístup k těmto patřičným oprávnění  MYSQL, FTP, a kompletní administraci webu.

 

14.   Hlavní administrátor webu, který by chtěl zaregistrovat web do nějakého katalogu je musí projednat semnou Rendi.

 

15.   Hlavní administrátor se zavazuje nepřispívat nebo vkládat urážlivé nebo jiné nevhodné příspěvky  jako jsou hanlivě nevhodné videa, fotky odkazy na porno stránky. Je nutné respektovat ustanovení autorského zákona a dále občanský zákoník zvláště §11, §12 týkající se ochrany osobnosti, a podobně které by mohli být v rozporu se zákony v České republice kde sídlí pda-mania .

 

16.   Provozovatel (administrátor) si vyhrazuje právo smazat jakýkoli příspěvek bez udání důvodu.

 

17.   Hlavní administrátor se tímto seznamuje s pravidly webu po nedodržení pravidel přijde na řadu radikální možnost a tou je že přijde o hodnost Hlavní Administrátor a stane se tak pouhý obyčejným členem webu a nebo také k další alternativě a tou bude že přijde o některá práva hlavní administrace.